Kik vagyunk és miért bízhatsz meg bennünk?

Kökény Tibor vagyok, a Fókuszált Pánikmegoldás alapítója. Több, mint 25 év tapasztalattal rendelkezem, mind az általános, mind a sportpszichológia területén. Pályafutásom alatt több száz páciensem keresett meg pánikrohammal, köztük több neves sportoló is.

Meglepően sok páciensem panaszkodott arra, hogy az ismeretségi köréből is vannak pánikrohammal küzdők. Sokan viszont csak a nagyon közeli hozzátartozóknak merik felvállalni. Köztük a legtöbben nem tudták, hogy a pánikroham borzalmait le lehet győzni.

Elkezdtem hát kutatni, mennyien szenvedhetnek pánikrohamban. Több szakmai felmérés is készült a témával kapcsolatban. Magyarországon az emberek 2-3 százaléka szenved a pánik borzalmaitól. Ez azonban csak az aktuális érintettek száma, akinél most jelen van, vagy fennáll a veszélye egy újabb pánikrohamnak. Összességében viszont 10 százalék, azaz minden tizedik ember megtapasztalja a pánikrohamot legalább egyszer élete során. Ennél viszont jóval kevesebben kapnak érdemi, szakmai segítséget. Ráadásul sok időbe telhet, mire sikerül a megfelelő szakemberhez eljutni.

Ahogy ezekkel az adatokkal szembesültem, elhatároztam, hogy készítek egy tudásanyagot, amit bárki azonnal elérhet, ezzel egyből elérhetővé téve a gyógyulás lehetőségét.

Több száz pánikrohamból gyógyult ügyfelem tapasztalata segített összeállítani a Fókuszált Pánikmegoldás tudásanyagait. Köztük a legkülönbözőbb foglalkozásúak és korosztályúak. Számos kiemelkedő sportoló is megkeresett már ezzel a problémával. Köztük Háfra Noémi, kézilabdázó is, akinek a történetét megtalálod a főoldalon. Ezenkívül referenciáim között szerepel szorongás, depresszió és veszteség kezelése, kiégés hatékony megközelítése, dadogás lelki okainak feloldása, párkapcsolati problémák kezelése, személyiségzavarok (borderline, nárcisztikus stb.) támogatása és egyéb lelki problémák sikeres kezelése.

Hiszem, hogy a pánikrohamot le lehet győzni, mert láttam, ahogy több száz ügyfelem visszanyerte pániktól mentes életét. Így már nem volt többé problémájuk vele sem munka közben, sem bármilyen szituációban, akár utazás alatt.

Küldetésem az, hogy minél több olyan embernek segítsek, aki pánikrohamokkal vagy pánikbetegséggel küzd, és hozzájáruljak ahhoz, hogy boldogabb, könnyedebb, és pánikrohamoktól mentes életet élhessen.

Bővebb információt rólam a weboldalamon és a Wikipédia cikkemben találsz.


Mi a Fókuszált Pánikmegoldás célja?

A Fókuszált Pánikmegoldás célja a pánikroham kezelésének jól bevált, tapasztalatok és kutatások által igazolt módszereit biztosítani, mely bárhol, bármikor alkalmazható. Mindezt lényegesen olcsón, bárki számára lehetővé tenni.

Célunk az évtizedek alatt szerzett tapasztalataink megosztása, mellyel a pánikbetegség szörnyű tüneteiben szenvedő pácienseinken tudunk segíteni azonnal alkalmazható, könnyen elsajátítható módszerekkel, és mindezt bárki számára elérhető áron. Szeretnénk segíteni jelentős életminőség javulást elérni pácienseinknek. A pánikbetegség jelentős mértékben meg tudja keseríteni az ember mindennapjait tüneteivel, illetve pánikrohamokkal. Jelenlétének a tudata, illetve a félelem tovább erősítheti a pánikroham kockázatát. Ebből a kellemetlen helyzetből szeretnénk segíteni a lehető legkönnyebben kiszabadulni. Ezért fejlesztettük ki a Fókuszált Pánikmegoldás megoldásait könnyen átadható és gyorsan alkalmazható formában.

Szeretnénk, hogy minél több személyhez eljusson, ezért weboldalon tartjuk, ahol az interneten keresztül bárki számára könnyen elérhető.

Képzeld el, milyen lenne az életed pánikrohamok nélkül!